Header Image

Over Produvar

Het bedrijf Produvar is ontstaan vanuit de behoefte aan een flexibel systeem voor productiebedrijven in het MKB. Wij willen meer zijn dan een database met een interface erop. Wij vinden namelijk dat software heel veel gebruiksgemak moet brengen en ervoor moet zorgen dat mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. Maak op deze pagina kennis met ons enthousiaste team!
Niek

Niek Oost

Directeur

(Rijksuniversiteit Groningen, Software architect) Niek startte in 2003, toen hij nog studeerde, met zijn eerste bedrijf. Dit bedrijf maakte bedrijfsapplicaties, webshopsystemen, dataconversie-systemen, ERP-systemen en ontwikkelde in samenwerking met een groot accountantskantoor een benchmark voor een franchiseorganisatie. Met Produvar wil hij het werk van productiebedrijven verlichten door zo veel mogelijk onnodige administratieve handelingen te automatiseren. Niek wordt blij van het efficiënter maken van bedrijven, van het schrappen van allerlei nutteloze handelingen, zodat mensen weer plezier in hun werk krijgen.
linkedin twitter
Jorrit

Jorrit Vriezema

Software consultant

Software consultant Jorrit is iemand die goed kan luisteren en doorvragen. Het is dan ook geen toeval dat hij degene is die klanten bezoekt om te achterhalen wat ze écht nodig hebben en hoe wij hen kunnen helpen. Hij brengt alle processen in kaart en bekijkt hoe Produvar het werk kan verlichten. Vervolgens brengt hij advies uit. Als ervaringsdeskundige kent hij de mogelijkheden van het systeem als geen ander. Hij vindt het mooi dat processen sneller en soepeler kunnen verlopen dankzij Produvar. Jorrit wordt blij als zijn inzet leidt tot een tevreden klant.

Gratis demo aanvragen

We laten u graag zien hoe Produvar werkt. Vraag een gratis demonstratie aan.

Meer weten