Over Produvar

Het bedrijf Produvar is ontstaan vanuit de behoefte aan een flexibel systeem voor productiebedrijven in het MKB. Wij willen meer zijn dan een database met een interface erop. Wij vinden namelijk dat software heel veel gebruiksgemak moet brengen en ervoor moet zorgen dat mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. Maak op deze pagina kennis met ons enthousiaste team!

Niek

Niek Oost

Directeur

(Rijksuniversiteit Groningen, Software architect)

Niek startte in 2003, toen hij nog studeerde, met zijn eerste bedrijf. Dit bedrijf maakte bedrijfsapplicaties, webshopsystemen, dataconversie-systemen, ERP-systemen en ontwikkelde in samenwerking met een groot accountantskantoor een benchmark voor een franchiseorganisatie. Met Produvar wil hij het werk van productiebedrijven verlichten door zo veel mogelijk onnodige administratieve handelingen te automatiseren.

Niek wordt blij van het efficiënter maken van bedrijven, van het schrappen van allerlei nutteloze handelingen, zodat mensen weer plezier in hun werk krijgen.

Barry

Barry van Kessel

Directeur

(TU Delft, technische informatica)

Na een aantal jaren loondienst begon Barry in 2011 voor zichzelf. Hij specialiseerde zich in kantoorautomatisering en desktopapplicaties voor financiële instellingen. Een paar jaar geleden maakte hij de overstap naar het web en ontwikkelde hij onder andere webapplicaties. Bij Produvar doet hij dat weer, en met veel plezier. Barry is de man van de uitvoering. De ontwikkeling van een applicatie ziet hij als een leuke puzzel die hij mag oplossen. Dat hij zeer klantgericht is, blijkt wel uit het feit dat hij al even blij wordt als zijn klanten tevreden zijn met de applicaties die hij voor hen bouwt.

Patty

Patty de Groot

Sales & organisatie manager

In een vorig leven was Patty een succesvolle planner in de internationale transportwereld. Een stressvolle baan, waarin ze tot diep in de nacht vrachten en ritten aan het organiseren was met meerdere telefoons tegelijk in de hand.

Met haar extraverte persoonlijkheid en organisatietalent is Patty een aanwinst voor Produvar. Ze houdt zich bezig met vernieuwende technieken, acquisitie en procesbegeleiding. Deze doortastende dame wordt er blij van als ze dingen voor elkaar krijgt, en dan snel door kan gaan met de volgende uitdaging.

Jorrit

Jorrit Vriezema

Software consultant

Software consultant Jorrit is iemand die goed kan luisteren en doorvragen. Het is dan ook geen toeval dat hij degene is die klanten bezoekt om te achterhalen wat ze écht nodig hebben en hoe wij hen kunnen helpen. Hij brengt alle processen in kaart en bekijkt hoe Produvar het werk kan verlichten. Vervolgens brengt hij advies uit. Als ervaringsdeskundige kent hij de mogelijkheden van het systeem als geen ander. Hij vindt het mooi dat processen sneller en soepeler kunnen verlopen dankzij Produvar. Jorrit wordt blij als zijn inzet leidt tot een tevreden klant.